Saton Optiek Oegstgeest

Saton optiek Oegstgeest

Oegstgeest

Saton Optiek Oegstgeest is gevestigd in het mooie en gezellige winkelgebied 'de Kempenaerstraat'. Wanneer u Saton Optiek Oegstgeest binnen loopt is de grote bank het eerste wat in het oog springt. De stof van de bank komt uit de ontwerpkoker van de bekende designer Paul Smith, wiens brillencollectie in de winkel een prominente plaats inneemt. De grote bank nodigt uit om lekker op te gaan zitten met een kopje koffie. Ondertussen kunt u geadviseerd worden over glazen, contactlenzen, brillen en zonnebrillen. Dit allemaal door één van onze gespecialiseerde en gediplomeerde medewerkers.

Saton Optiek Oegstgeest

Terweeweg 52
2341 CS Oegstgeest
T: 071 5652090
E: oegstgeest@satonoptiek.nl

dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-18:00
09:00-17:00

Uw gastheer

Bij Saton Optiek Oegstgeest is Arjan de Jong uw gastheer. Arjan heeft hiervoor 32 jaar bij Mastrigt Optiek gewerkt, in de Kempenear, waar ook Saton Optiek gevestigd is. Hij heeft hierna een uitstapje gemaakt van 14 maanden naar Den Haag en is via Saton Optiek Leiden terecht gekomen bij Saton Optiek Oegstgeest. Kwaliteit en vakmanschap staan bij Arjan hoog in het vaandel. Arjan is altijd erg betrokken bij de klanten en zet net even een stapje extra zodat hij trots kan zijn op het eindproduct.

Arjan de Jong Saton Optiek Oegstgeest
Arjan de Jong Saton Optiek Oegstgeest

Droge Ogen Vragenuur - elke donderdag

Door veel computergebruik en slechte luchtvochtigheid in de leef- en werkomgeving hebben steeds meer mensen last van branderige, zere, vermoeide of tranende ogen of wazig zien (vooral met lezen). Ook kan het tot problemen leiden bij het dragen van contactlenzen. De oorzaak van deze klachten is een verminderde kwaliteit van de traanlaag. Kom langs tijdens het droge ogen vragenuur met uw vragen over de oorzaken, symptomen en behandeling van droge ogen. Wanneer meer onderzoek nodig is kunt u direct een afspraak maken voor een screening bij onze specialist. Elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur bij Saton Optiek Oegstgeest. U vraag stellen tijdens het vragenuur is uiteraard kosteloos.

Droge Ogen Vragenuur Saton Optiek Oegstgeest
Droge Ogen Vragenuur Saton Optiek Oegstgeest

Het beste advies voor u

Bij Saton Oegstgeest kunt u terecht voor goed en professioneel advies, zowel op het gebied van brillen als op het gebied van contactlenzen. Arjan heeft zich met zijn ervaring en passie bewezen als een echte vakman. Hierdoor kunt u altijd professioneel en oprecht advies verwachten. Ook wordt er uiteraard rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en voorkeuren.

Saton Optiek Oegstgeest
Saton Optiek Oegstgeest

De mooiste zonnebrillenmerken

In Oegstgeest is er een selectie gemaakt van de mooiste zonnebrillenmerken, speciaal voor u. Zo zijn er merken van de grotere modehuizen te vinden, denk hierbij aan Chanel. Ook kunt u bij Saton Optiek Oegstgeest terecht voor technische hoogstandjes uit de optiekwereld zoals Philippe Starck, Mykita en Lindberg. Voor iedereen is er een passend montuur.

Saton Optiek Oegstgeest
Saton Optiek Oegstgeest

De nieuwste correctiemonturen

Bij Saton Optiek Oegstgeest werken we uitsluitend met de nieuwste lijnen van een merk. Hierdoor profiteert u automatisch van de nieuwste ontwikkelingen die een merk heeft doorgevoerd. Ook werken we bij Saton Optiek Oegstgeest met de mooiste optiekmerken. Zo kunt u bij ons de luxe merken Hoffmann, Cartier, Lindberg en Lunor krijgen. Door de ervaring van Arjan weet hij precies wat bij u staat en hoe hij dit op de beste manier kan realiseren voor u.

Saton Optiek Oegstgeest
Saton Optiek Oegstgeest

Professionele apparatuur

Ook bij Saton Optiek Oegstgeest werken we uitsluitend met de beste apparatuur. Op deze manier komen onze deskundige medewerkers altijd tot een optimaal eindresultaat. Bij Saton Optiek Oegstgeest werken we onder meer met de Essilor Visioffice, een geavanceerd stuk techniek waarmee de stand van uw ogen, de diepte, de pupilafstand en andere relevante parameters exact worden berekend. In de samenwerking tussen u, onze deskundige medewerkers en de beste apparatuur komen we tot het allerbeste advies.

Saton Optiek Oegstgeest
Saton Optiek Oegstgeest

Glasadvies op maat

Ook voor glasadvies kunt u bij Arjan terecht. Hij heeft verstand van alle glazen en kent daar dan ook alle eigenschappen van. Door deze kennis en de goede apparatuur geeft Arjan u het beste glasadvies.

Saton Optiek Oegstgeest
Saton Optiek Oegstgeest

Oegstgeest met een passie voor hockey

LOHC is de hockeyclub van Oegstgeest en Leiden. Saton Optiek heeft een passie voor sport en wil dan ook graag investeren in sport. Sporten is goed voor de geest en voor het lichaam en dus ook voor het oog. Om deze reden is Saton optiek trotse sponsor van deze leuke en gezellige hockeyclub.

Saton Optiek Oegstgeest Hockey
Saton Optiek Oegstgeest Hockey