Serengeti Saton Optiek

Serengeti, ontstaan in 1985, claimt de top te zijn op het gebied van prestaties, elegantie, bescherming en stijl. De gepolariseerde zonnebrillen hebben een unieke combinatie van glaseigenschappen en nieuwigheden.

De fotochromatische lenzen passen zich automatisch aan bij veranderende lichtomstandigheden; ze worden donkerder bij fel zonlicht en blijven licht bij een bewolkte dag. De Spectral Control filter zorgt voor kijkcomfort en helderheid bij elk weertype. De Serengeti lenzen blokkeren 100% UV-B straling en zeker 98,5% UV-A straling. Door de ontspiegellaag die aan de binnenzijde is aangebracht worden schitteringen en reflecties tegen gegaan. De lenzen zijn chemisch gehard en daardoor harder, schokbestendiger en duurzamer dan niet geharde lenzen.

Gepolariseerde lenzen

Een gepolariseerde Serengeti zonnebril regelt het gereflecteerde zonlicht, zodat er voor de ogen een rustig beeld ontstaat. De polarisatiefilm is in de lens ingebouwd. Deze zit tussen 2 lagen glas, waardoor de film niet kan slijten of beschadigen.

Serengeti Saton Optiek
Serengeti Saton Optiek

De favoriete bril van chauffeurs!

De glazen worden als zeer rustgevend, contrastverhogend en beschermend ervaren. Mensen die veel op de weg zitten en eenmaal het comfort van een Serengeti hebben meegemaakt zijn dan ook vaak verknocht aan het merk.

Serengeti is verkrijgbaar in de volgende winkels

Bekijk ook onze andere merken

Mykita Mylon logo Saton Optiek Adidas logo Saton Optiek