Dita Saton Optiek

Dita is opgericht in 1995 door Jeff Solorio en John Jupiner, die al vanaf de basisschool met elkaar bevriend waren. Beiden hebben een passie voor fotografie en design. Het idee was met hun passie en gevoel voor design een brillenmerk op te starten.

De collecties van Dita voor mannen en vrouwen zijn geïnspireerd op de stijl van de jaren 50 tot en met de jaren 80, met gebruikmaking van moderne materialen en vormen. Dita onderscheidt zich in kwaliteit, uiterlijk en pasvorm.

Dita en kwaliteit

Dita staat voor kwaliteit. Alle brillen worden handgemaakt in Japan. Ook worden alleen de beste materialen gebruikt. Dita gebruikt 18 karaats goud, het beste Japanse acetaat, wit goud en titanium. Het oog voor detail en materiaal bij Dita zijn ongekend. Een bril van Dita kan wellicht de rest van je leven meegaan.

Dita Saton Optiek
Dita Saton Optiek

Dita, als je durft!

Jeff en John staan inmiddels bekend als twee van de meest invloedrijke ontwerpers in oogmode. Dita is exclusiviteit en kwaliteit in één jasje. Jeff en John zijn van mening dat je Dita moet kopen als je echte kwaliteit zoekt. Omdat Dita ook het randje van excentriciteit opzoekt is de toepasselijke slogan als volgt: 'Dita, als je durft!'

Dita Saton Optiek
Dita Saton Optiek

Jeff, John en co-designer

Jeff en John houden zo van hun vak en van het designaspect, dat ze andere designers ook respecteren en waarderen. Om die reden gaan ze veel samenwerkingen aan. Jeff en John vinden het een eer om met andere designers te mogen werken en zo een mooi en nieuw product neer te zetten. Ze werken veel samen met Japanse designers. Denk hierbij aan 'Undercover', Roen, Hysteric Glamour, Visvim en Neighborhood.

Dita Saton Optiek
Dita Saton Optiek

Dita is verkrijgbaar in de volgende winkels

Bekijk ook onze andere merken

Cazal logo Saton Optiek Chrome Hearts logo Saton Optiek